schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat in statiunea Kemer, la 48 km de aeroport si la 7 km de orasul Kemer. Renovat in 2012, hotelul dispune de un corp de 5 etaje. Camerele sunt moderne si dotate standard cu baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon, minibar, seif. Facilitati hotel: Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine si 5 restaurante a la carte cu specific italian, turcesc, pescaresc, francez si asiatic. Hotelul dispune de 3 piscine exterioare din care una este semi-olimpica. Plaja este cu nisip si pietris, dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Copii au acces la un bufet, piscina, topogan de apa, teren de joaca, mini-club (4-12 ani), bona (contra cost). Alte activitati disponibile sunt : fitness, baschet, mini-fotbal, darts, tenis de masa, bowling, biliard.
Facilitati hotel

Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine si 5 restaurante a la carte cu specific italian, turcesc, pescaresc, francez si asiatic. Hotelul dispune de 3 piscine exterioare din care una este semi-olimpica. Plaja este cu nisip si pietris, dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Copii au acces la un bufet, piscina, topogan de apa, teren de joaca, mini-club (4-12 ani), bona (contra cost). Alte activitati disponibile sunt : fitness, baschet, mini-fotbal, darts, tenis de masa, bowling, biliard.

Facilitati camera

Renovat in 2012, hotelul dispune de un corp de 5 etaje. Camerele sunt moderne si dotate standard cu baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon, minibar, seif.

Localizare

Hotelul este situat in statiunea Kemer, la 48 km de aeroport si la 7 km de orasul Kemer.

Harta