schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



CONCEPT HOTEL


Informatii generale:
Membru al lantului Crystal Hotels, complexul de 5* Crystal Paraiso Verde Resort & Spa a fost deschis in anul 2004 in Belek si renovat in 2012. Hotelul este construit pe o suprafata de 42.000 mp - o adevarata oaza de verdeata (32.000 mp) si un paradis pentru familiile cu copii. Complexul hotelier este compus din 5 cladiri de opt etaje si 3 cladiri de doua etaje, reprezentand in total 720 de camere spatioase.

Puncte forte:
Plaja privata cu nisip (lungime 500m, latime 100m)
SPA-ul de 700mp
Zone cu multa verdeata

Localizarea:
La 400m de plaja, in zona Bogazkent, la 40km de Antalya aeroport si 50km de Antalya centru. 

Facilitati:
Piscine aquapark pentru adulti si copii, piscina interioara pentru adulti si copii, centru SPA, restaurant principal, bufet snack la plaja si la piscina, patiserie, 4 restaurante a la carte (fructe de mare, Mexican, Italian si turcesc), 6 baruri, teren de tenis, pavilioane (contra cost), baie turceasca, sauna, camera cu aburi, parcare, sezlonguri/umbrele/prosoape la plaja si la piscina, seif, wi-fi. 

Tipuri de camere:
- Standard 26mp, capaciate maxi. 3 pax, 479 camere dintre care 6 sunt pentru nefumatori si persoane cu dizabilitati. 
- Family 42mp, capacitate max. 5 pax, 489 camere, 2 dormitoare si o baie. 
- Suites 44mp, capacitate max. 2 pax, 2 camere cu Jacuzzi
- Standard With Bunked Beds 26mp, capacitate max. 3+1 pax, 50 camere, un pat matrimonial, 1 pat suprapus, gresie pe jos. 
- Toate camerele au urmatoarele facilitati:
A/C, seif, TV, mini bar, parchet laminat sau gresie, telefon, key card, detector de fun, wi-fi, telefon in baie, dus, uscator de par, balcon. Toate camerele au vedere land view. 

Tip de masa: ultimate all inclusive

Facilitati copii:
Mini club, piscine cu aquapark, Crispy Kids World (mini club pentru copii cu varste intre 4-12 ani). 

Activitati:
Animatie, show-uri, muzica live, concerte, disco, tenis, baschet, volei la plaja, fitness, waterball, aquaerobic, darts, mini golf, cinema. Contra cost: jocuri video, biliard, bowling, fotbal de masa, jet ski, banana, parasailing, canoe, sea-bike, surf, golf. 
Facilitati camere

Camerele dotate cu aer conditionat au balcoane si bai private cu cada si uscator de par. Sunt disponibile facilitati moderne, cum ar fi sistemul de închidere cheie-card, TV prin satelit si seif.

Facilitati hotel

Printre facilitatile hotelului se numara un hamam turcesc cu sala de sport moderna si o zona de spa. Oaspetii se pot relaxa la bowling, jucand tenis pe terenurile în aer liber sau sa se angajeze intr-unul din numeroasele sporturi nautice desfasurate pe plaja privata. Hotelul Crystal Paraiso Verde serveste micul dejun de tip bufet. Pentru cina, acesta ofera un restaurant în stil bufet, precum si mai multe restaurante a la carte, de la italiana la mexicana si turca. Mai ofera de asemenea, 8 baruri, 2 piscine in aer liber, o piscina interioara, tobogane de apa, cinema, coafor, spalatorie, magazine si sala de conferinte.

Localizare

Hotelul Crystal Paraiso Verde 5* din zona Belek se afla la 40 km de Aeroportul International din Antalya.

Harta