schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Crystal Flora Beach Resort este situat direct pe plaja din Kemer – Beldibi. la 35 km de Aeroportul International din Antalya si la 25 km de centrul Antalyei.

Descriere

Hotelul Crystal Flora Beach este ideal pentru familii cu copii, satul de vacanta se intinde pe o suprafata totala de 53,000 metri patrati, avand o gradina superba ce se intinde pe 18,000 metri patrati.

Website

https://www.crystalhotels.com.tr/en-US/

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai restaurant principal, meniu dietetic, meniu vegetarian, 5 restaurante a la carte (pescaresc, otoman, mexican, mediteranean, barbeque: cu rezervare, 1 masa/1 restaurant/sejur – gratuit; accesul copiilor pana in 7 ani este interzis.), 6 baruri, 3 piscine exterioare, 2 tobogane, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica si sala de conferinte (200 persoane).
Gratuit: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, sala fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, baschet, 2 terenuri de tenis cu suprafata dura, tenis de masa, darts, bocce, windsurfing (cu licenta), program de animatie, muzica live (in zile prestabilite), discoteca, Wi-Fi (in lobby), umbrele, sezlonguri si saltele (gratuite pe plaja si la piscina).
Contra cost: masaj, inchirierea echipamentului de tenis, nocturna terenului de tenis, lectii de tenis, biliard, bowling (2 piste), sporturi acvatice si internet cafe.
Copii:bufet meniu, piscina, loc de joaca, mini-club (4-12 ani) si bona (contra cost).
Camerele sunt dotate cu: ecran LCD, TV prin satelit si canal muzical, minibar, seif, telefon direct, A/C si incalzire centrala. Baile sunt dotate cu telefon, dus si uscator de par. Exista o camera pentru nefumatori si pentru persoane cu dizabilitati.

Harta