schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Crystal Family Resort & Spa este un hotel destinat in special familiilor cu copii si ofera toate conditiile necesare pentru petrecerea unei vacante confortabile. Acest hotel a fost construit în anul 2007, are suprafata totala de 23000 mp si dispune 4 corpuri de 6 etaje. Facilitati camere :Oaspetii acestu hotel vor avea camere frumos decorate si utilate cu facilitati precum: baie, uscator de par, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, minibar (bauturi racoritoare zilnic, gratuit), seif (în camera gratuit), pardoseala - mocheta, balcon. Facilitati hotel: Acest hotel de 5* ofera servicii si facilitati precum: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (turcesc, italian, mexican), 5 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 3 tobogane de apa (pentrupa adulti), SPA Center, Wellness-centru, cabinet medical , centru comercial, spalatorie, curatatorie, schimb valutar, rent-a-car, parcare, o sala de conferinte. Pentru momentele de relaxare si pentru cei care doresc sa faca miscare, acest hotel ofera :baie turceasca, baie cu aburi, jacuzzi, sauna, sala fitness, step-aerobic, aqua-aerobic, mini-golf, darts, tenis de masa, volei pe plaja, mini-fotbal, program de animatie, muzica live, internet-cafe, discoteca (23:00-02:00), sala TV, cinema, 2 terenuri de tenis ,Internet wireless (în lobby). Pentru cei mici exista facilitati precum: piscina, 2 tobogane, discoteca, mini-club (4-12 ani).
IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului

Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Harta