schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: hotelul este situat in apropiere de Plaja publică Merkez Bati si la 36 km de Aeroport Antalya. Facilitati hotel: piscina exterioara, acces imediat la plaja, camere de familie, WiFi gratuit inclus, transfer de la si/sau la aeroport, spa si centru de wellness, parcare gratuita, sala de fitness, bar, zona de plaja privata. Dotari camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului
Descriere

Combinand simplitatea cu luxul si inovatia, Hotelul Crystal De Luxe ofera facilitati excelente si servicii impecabile pentru a va oferi o experienta de vacanta unica. Aseaza-te si bucura-te de posibilitatile extraordinare care au fost create pentru a experimenta un sentiment unic de ospitalitate cu intreaga ta familie.

Facilitati

Acest complex all-inclusive este amplasat in gradini frumoase de 8000 de metri patrati si ofera o plaja privata cu pietris si un parc acvatic. Hotelul are si un centru spa, iar toate camerele au balcon. Camera este dotata cu aer conditionat, cheie electronica, TV prin satelit, minibar si seif pentru laptop. Unele camere au vedere la gradina si la Marea Mediterana, iar baia este dotata cu dus si uscator de par. Centrul spa bine echipat ofera sauna, baie turceasca si tratamente de intinerire corporale si de infrumusetare. In plus, piscina de 60 m² are cada cu hidromasaj, dusuri cu jet si sezlonguri. Statiunea ofera activitati recreative precum tenis, bowling si sporturi acvatice.

IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Harta