schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Website

https://www.crystalhotels.com.tr/en-US/

Facilitati hotel

Hotelul este situat in statiunea Kemer, fiind despartit de plaja sa privata printr-o sosea. Aeroportul din Antalya se gaseste la aproximativ 56 km.

Descriere

Hotelul Crystal De Luxe ofera facilitati excelente si servicii impecabile pentru o experienta de vacanta unica dedicata intreagii  familii.

Facilitati hotel

Printre facilitatile hotelului se numara: Restaurantul principal "Panorama", restaurante A' La Carte (cu rezervare in prealabil) mexican, italian si turcesc. servicii medicale, baby sitting, spalatorie, curatatorie chimica, salon de infrumusetare, magazine, sala de jocuri, inchirieri auto, masaj, SPA (serviciile sunt contra cost), baruri, plaja privata cu pietris (50 m lungime si 100 m latime) - sezlonguri, umbrele iar prosoapele de plaja sunt oferite gratuit; piscina exterioara si interioara, parc acvatic (suprafata 1150mp), teren de tenis, volei, baschet, volei pe plaja, tenis de masa, centru de fitness, sala de sport, baie turceasca, sauna, baie de aburi, jacuzzi, sporturi acvatice, bowling, biliard, program de animatie cu echipa de profesionisti in timpul spectacolelor de zi si de noapte, mini club pentru copii cu varsta 04-12 ani junior club pentru copii cu varsta intre 13-16 ani ziua si seara mini discoteca, sali de conferinta, parcare.
Camerele sunt dotate cu baie proprie, dus, uscator de par, telefon direct, AC centralizat, minibar (reimprospatat zilnic cu bauturi racoritoare), seif, mocheta, TV SAT, conexiune la internet, balcon.

Harta