schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest hotel la plajă de top, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în centrul localității Kundu, chiar pe malul mării.

Dotări

În cele 400 de camere de nefumători clienții se vor bucura de o ședere plăcută. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile cuprind și o cameră de bagaje. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Resortul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului de vacanță se numără o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea resortului. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. În spațiile pentru afaceri (inclusiv centrul de afaceri) se află fax și copiator pentru clienții.

Locul de cazare

În camere se găsesc o bucătărie și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Dotările de bază din majoritatea camerelor includ un balcon. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu duș și cădiță pentru bebeluși, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și telefonul. În plus, clienții se bucură în băi de articole de cosmetică și o varietate de prosoape. Se oferă spre rezervare 4 camere adaptate pentru scaun rulant. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție 96 de camere de familie.

Sport/divertisment

Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 2 piscine în aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. În plus, există o zonă cu apă de mică adâncime pentru copii. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între tenis, boccia și baschet. Locul de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, un joc de darts, yoga și aerobic. În resort sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu saună, hamam, salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 5 restaurante pentru nefumători. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare All-Inclusive-Special. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, feluri de mâncare vegetariene, meniuri pentru copii și alimente bio. Pentru cei mici este disponibilă mâncare pentru bebeluși. De asemenea, complexul pune la dispoziție gustări. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 415 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers