schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Crystal Centro Resort este un paradis de vacanță în special pentru familiile cu copii, cu plaja sa cu nisip, piscina mare și Aquapark. Pe proprietatea noastră, ancorată pe cea mai curată plajă din Marea Mediterană, vă puteți bucura de vacanță în camerele noastre cu concepte și confort diferite.
Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.


 

Facilitati camera

În clădirea principală sunt amplasate 304 camere din categoria standard cu o lățime de 28 m2. Sunt disponibile opțiuni de pat dublu și paturi twin. (4 dintre ele sunt camere pentru persoane cu handicap și au vedere la grădină).

Camerele sunt dotate cu Wi-Fi, aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif, balcon, baie privata cu dus si articole de toaleta, facilitati de cafea si ceai, menaj zilnic.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie, Wi-Fi, restaurant, piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii, aquapark, fitness, SPA, baie turceasca, sauna, masaje, volei pe plaja, darts, tenis de masa, biliard, coafor, mini club pentru copii (4-12 ani), teen club (13-17 ani), loc de joaca pentru copii, mini discoteca.

Contra cost: servicii aniversare, masaje si tratamente SPA, spalatorie, magazine, servicii medicale, fotograf, rent a car.

Localizare

Crystal Centro se afla in statiunea Lara, avand o zona de plaja privata si fiind inconjurat de o gradina mare. Aeroportul din Antalya se afla la 15 km distanta.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 415 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers