schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Acest hotel este destinat numai adultilor, este situat pe Belek-Boğazkent, este pe malul mării și rasfata cu aer proaspăt care vine din mare, purtat de vânt.
Localizare

Acest hotel pe plajă se potrivește perfect pentru turiștii care au grijă de mediu și se află la Bogazkent. Cel mai apropiat aeroport este Antalya (AYT) și se află la aproximativ 40 de km.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
 
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Facilitati hotel

Acest resort a fost construit în anul 2018. Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire.

Clienții resortului primesc o băutură de bun venit. Oferta include un lounge.

În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber, impreuna cu zona de piscina snack bar si restaurant.

Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea complexului. Oferta cuprinde și un autobuz propriu pentru navetă.

Oaspeții noștri stimați pot folosi toate facilitățile Crystal Family Resort & SPA, cu excepția cazării. Serviciul gratuit de transfer cu aer condiționat va fi oferit între Crystal Boutique Beach Resort și Crystal Family Resort & SPA la fiecare 30 de minute, între orele 7:00 și 23:00 (07:00-23:00). În afara acestor ore, la cerere, va fi oferit un serviciu gratuit de transfer cu aer condiționat.

Contra cost: room service, magazine, spalatorie, transfer, rent a car, servicii medicale, fotograf.

Facilitati camera

Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere.

În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi (gratuit).

Baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și telefonul.

Harta