schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este localizat in statiunea Kemer, la 54 km de aeroportul din Antalya si la 600 m de centrul orasului Kemer. Renovat in 2015, acest hotel ofera cazare in cladirea principala de 4 etaje si in 7 bungalow-uri de 3 etaje. Facilitati camere: Hotelul ofera camere standard si family dotate cu aer conditionat, uscator de par, televizor, telefon si mini-bar. Facilitati hotel: Pe langa restaurantul principal, resort-ul mai detine si 3 restaurante a la carte cu specific turcesc, italian si chinezesc. Copii au si ei un bufet pentru copii, loc de joaca special amenajat, mini-club si junior-club. Plaja proprie este cu nisip si pietris si este de asemenea si un bar la plaja. Piscina exterioara are si ea un bar la piscina si este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Alte activitati disponibile la hotel sunt: aerobic, fitness, baschet, volei pe plaja, tenis, darts, biliard si diferite programe de animatie. ***Descrierea are caracter informativ. Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. Site oficial hotel: https://www.crystalhotels.com.tr/en-US/pages/otellerimiz/crystal-aura-beach-resort-spa
Facilitati camera

Camerele dispun de : dus, uscator de par, aer conditionat, tv , telefon, mini-bar, seif, balcon.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant principal, 3 restaurante a la carte ( trucesc, Italian, chinezesc , cu rezervare ), 5 baruri, piscina in aer liber, piscine interioara, 2 topogane cu apa, cabinet medical, centru spa, coafor, spalatorie, curatatorie, sala de conferinte ( 250 de persoane).

Gratuit : Baie turceasca, sauna, Jacuzzi, aqua gym, aerobic, volei pe plaja, baschet, mini-fotbal, teren de tenis, tenis de masa, darts, sporturi nautice fara motor, program de animatie, muzica live ( ina anumite zile ) , disco , acces la internet wireless ( in lobby ) .
Contra cost : Masaj, terenuri de tenis illuminate, billiard, sala de jocuri, internet café, sporturi nautice cu motor, diving.

Pentru copii: bufet pentru copii, 2 piscine, loc de joaca, mini club ( 4 – 12 ani ), junior club ( 13 – 16 ani ), babysitter ( contra cost ).

 

Localizare

Hotel Crystal Aura Beach Resort & Spa Kemer este situat 54 km de aeroportul din Antalya, Kemer, pe malul marii.

Harta