schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere:  HOTEL CRETA VERANO este locul ideal pentru o vacanta activa in Creta, fiind situat in apropiere de principalele atractii ale insulei. Hotelul a fost renovat in 2013/14.
Localizare: HOTEL CRETA VERANO este situat in Malia, la aproximativ 750 m de plaja si 32 km de aeroportul din Heraklion.
Plaja: HOTEL CRETA VERANO este localizat la aproximativ 750 m de plaja. Plaja din statiunea Malia este predominant de nisip, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Dotari camere: HOTELUL CRETA VERANO dispune de camere spatioase si dotate cu aer conditionat (~6 EUR/zi), televizor, telefon, frigider, uscator de par, balcon/terasa, seif (contra cost), patut bebe (la cerere).
Facilitati hotel:  HOTELUL CRETA VERANO ofera oaspetilor sai toate facilitatile necesare unei vacante placute:  restaurant, bar, piscina, biliard, seif, acces internet WiFi, piscina pentru copii, loc de joaca.
Clasificare agentie: 3*
Pagina web: www.cretaverano.gr
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Localizare

Centrul oraşului Malia, cu restaurante, baruri și magazine, este la 200 de metri de Creta Verano. Oraşul Heraklion este la 33 km, iar Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis se află la 32 km. Hersonissos este la o distanță de 10 km

Facilitati hotel

Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun servit zilnic în zona de luat masa. Specialităţi cretane și mediteraneene sunt servite la restaurant pentru masa de prânz şi cină, iar cafea şi băuturi sunt oferite la piscină sau pe terasa de la snack bar. Personalul de la recepția deschisă nonstop vă poate ajuta să închiriaţi mașini și biciclete. Wi-Fi este disponibil în zonele publice, iar în apropiere există o parcare publică gratuită.

Facilitati camere

Toate camerele de la Creta Verano au balcon mobilat sau terasă cu vedere la piscină sau la grădină. Fiecare unitate este decorată în tonuri de pământ şi are pardoseală din gresie, frigider și TV cu canale prin satelit. Baia privată este dotată cu duș sau cadă și uscător de păr.

Harta