schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest complex de vacanță se află in Kato Stalos, chiar pe plaja cu nisip.

Dotări

Complexul oferă 143 de camere ce se află atat intr-o clădire principlă cu 2-etaje cat și in 10 clădiri auxiliare. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Facilitățile includ o cameră de bagaje. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile și de un lift. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea complexului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de ingrijire a bebelușilor la cerere, un serviciu de inchiriat mașini, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un medic de la hotel. Pentru asistență in afaceri se oferă un fax.

Locul de cazare

Camerele sunt amenajate cu o zonă de living, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire contribuie la o atmosferă agreabilă. In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. In chicinetă se află un frigider, un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă in cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un spa, o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Hotelul oferă o serie largă de posibilități de a lua masa. Pot fi rezervate demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu live cooking, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Se oferă micul dejun, pranzul și cina. De asemenea, complexul pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Harta