schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Continental Hurghada se intinde pe un total de 135.000 de metri patrati, inconjurat de gradini mari, situat pe propria sa plaja larga de nisip curat, oferind vederi spectaculoase asupra apei turcoaz si o priveliste uimitoare.
Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 
Atentie: Este necesar pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei).

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Descriere

Hotelul Continental Hurghada se intinde pe un total de 135.000 de metri patrati, inconjurat de gradini mari, situat pe propria sa plaja larga de nisip curat, oferind vederi spectaculoase asupra apei turcoaz si o priveliste uimitoare. Experienta unui stil de viata de lux, combinata cu caldura ospitalitatii egiptene adevarate. Hotelul are toate caracteristicile posibile pentru a va face sejurul placut cu o atmosfera linistita si relaxanta.

Facilitati Camere

Acest complex pune la dispoziție o varietate mare de suite şi camere. Toate dormitoarele sunt spaţioase şi oferă ferestre mari, aer condiţionat, TV cu ecran plat și băuturi calde şi reci.

Localizare

Situat în Hurghada, pe coasta vestică a Mării Roşii, Continental Hotel Hurghada se bucură de vreme însorită pe tot parcursul anului. Hotelul Continental Hurghada se află la 10 minute cu mașina de aeroportul internațional din Hurghada și de districtul plin de viață Sakkala. Hotelul pune la dispoziție o parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel

Complexul este amplasat în mijlocul unor grădini superbe de 13,5 ha, pe o plajă cu nisip impecabilă şi include un port de agrement privat. Complexul se află aproape de centrul stațiunii Hurghada și permite oaspeților să se bucure de o atmosferă liniștită și relaxantă.
Oaspeţii au la dispoziţie localuri unde pot lua masa, un program de divertisment zilnic, un club de sănătate, facilităţi de sporturi nautice, snorkeling, un centru de scufundări privat şi o piscină încălzită în timpul iernii.
 
Hotelul pune la dispoziție 4 opțiuni de luat masa la Continental Hotel Hurghada. Micul dejun, prânzul și cina sunt oferite la restaurantul principal, Palm’s Brasserie. Oaspeții pot merge la Captain Bar pentru a beneficia de un mic dejun continental, cu preparate ușoare și de zona cu produse dulci, disponibilă după-amiaza.

Harta