schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat in regiunea Lara din Antalya, inima turismului, construit pe linia de coasta si urmareste sa depaseasca asteptarile turistilor de toate varstele. Este o piesa de paradis cu arhitectura si locatia sa.
Piscina

Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii.

Localizare

Situat pe magnifica plaja Lara, premiata cu distinctia "Steagul Albastru", la este de Antalya, Hotelul Concorde de Luxe 5* se afla la 16 km de centrul orasului si la 10 km de aeroportul din Antalya. Puteti ajunge in centrul orasului Antalya cu transportul public, serviciu privat de transfer de la hotel sau cu taxiul in aproximativ 20 min.

Facilitati pentru copii

Mini club, babysitting (contra cost), patut.

Sport si agreement

Sala de fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, jacuzzi, trei terenuri de tenis, volei pe plaja, basket, sporturi acvatice nemotorizate, mini fotbal - sunt fara cost suplimentar.

Sporturile acvatice motorizate, nocturna pentru terenul de tenis, bowling - ul, biliardul, salonul de infrumusetare, Spa, masajul sunt contra cost. Hotelul se lauda cu unul din cele mai renumite.

Seara puteti alege sa mergeti la unul din barurile hotelului sau discoteca si va puteti delecta la unul din spectacolele oferite in cadrul hotelului, Folclor si dans traditional.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.
 

Facilitatile hotelului

Le Buffet - restaurant principal; restaurantele A`La Carte - Da Vinci (Italian), Asiana (chinezesc si japonez), Dafne (turcesc), Poseidon (pescaresc), Vinario (contra cost), Barbeque (preparare instant) - toate sunt cu rezervare in avans; fast-food, cafenea si baruri pe toata intinderea complexului hotelier.

Piscinele sunt numeroare, atat la interior cat si la exterior, una sintre ele avand chiar o selectie de 3 jacuzzi, inlusiv copiii se pot bucura piscinele alocate lor.

Alte facilitate ale hotelului, contra cost: sali de conferinta, spa, sporturi acvatice, baby sitting, curatatorie, spalatorie, coafor, jocuri pe calculator, rent a car, magazine; exchange, carucior pliabil.

Animalele nu sunt premise in acest hotel.

Facilitati camere

Toate cele 401 camere sunt decorate in stil modern si sunt echipate dupa cele mai inalte standarde.

Sunt dotate cu baie privata cu cada / dus, telefon, uscator de par, minibar, TV satelit, muzica, conexiune internet, aer conditionat, mocheta, seif si balcon. Hotelul detine camere standard, apartamente junior-suite, family-suite, Grand-suite si Royal-suite (toate cu 2 camere si 2 bai), camere duplex si camere pentru cei cu handicap.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 415 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers