schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Complexul Casute Holiday Neptun (3*) este situat chiar pe malul Lacului Neptun II, la o distanta de aproximativ 200 m de plaja, langa Biserica Ortodoxa, vizavi de Bazarul Prichindel.
Complexul este format din 24 de casute tip bungalow fiecare avand doua camere independente,  situate intr-un cadru feeric creat de vegetatia forestiera.
Complexul Casute Holiday Neptun (3*) din statiunea Neptun pune la dispozitia turistilor locuri de cazare in 24 de casute tip bungalow, fiecare casuta avand cate 2 camere cu intrari separate (suprafata utila de 12-15 mp), cu grup sanitar propriu si terasa, dotate cu: aer conditionat, tv color (cablu tv), mini-frigider (racitor), internet wi-fi.
Complexul ofera  loc de joaca pentru copii, gratare la fiecare vila, zona de promenada, zona de pescuit, parcare gratuita in incinta complexului.Zona de amplasare a complexului este una de poveste, plina de verdeata, ceea ce recomanda locatia pentru iubitorii de natura, liniste si relaxare. Situat intr-un cadru intim si inconjurat de vegetatie forestiera asigura ambientul necesar pentru petrecerea unui sejur cu adevarat de vacanta.

Harta