schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Atmosfera si tonurile calde, rafinamentul si dotarile de calitate va vor insoti pretutindeni pe parcursul experientei la hotelul Cocor.
Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu TV, minibar, aer conditionat, balcon, seif, internet wireless gratuit, baie cu cabina de dus, sonorizare in baie, uscator de par, senzori de fum, pardoseala de gresie cu covorase, acces pe baza de cartela.

Localizare

Hotelul Cocor este pozitionat la intrarea in statiunea Neptun, aproape de terenuri de tenis si minigolf.

Facilitati hotel

Hotelul Cocor are in dotare un centru SPA, terasa, snack bar la piscina, restaurant, parcare proprie, gradinita, loc de joaca pentru copii, magazin de suveniruri, sala de internet, camera de bagaje si sala de conferinte. Servicii gratuite: informatii turistice, transport bagaje, parcare, servicii de curierat, rezervari locuri la restaurante, trezire turisti la ora solicitata, gradinita, acces piscina, parcare, sezlong pe plaja. Servicii cu plata: telefon, fax, internet, cosmetica, masaj, presa, spalatorie, curatatorie. Hotelul are restaurant propriu, cu o capacitate de 400 de locuri si specific international. Masa se poate servi si la snack barul de la piscina. Accesul cu animale de companie nu este permis.

Plaja

Plaja larga, nisipoasa, intrare lina in mare.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Majestic Hotel CM

Olimp, Jud. Constanta, Romania

de la 24747.5 Lei/pers

SeaView Apartments Olimp

Olimp, Jud. Constanta, Romania

de la 969 Lei/pers

Mediterraneo

Olimp, Jud. Constanta, Romania

de la 1237 Lei/pers