schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest sat de vacanță, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în afara localității Seferihisar, chiar pe malul mării, până în centrul localității Seferihisar și la atracțiile turistice sunt cam 2 km. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii.

Dotări

Clienții vor găsi o ambianță plăcută în cele 478 de camere de nefumători. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Clienți care au rezervat o ofertă all-inclusive primesc o băutură de bun venit. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există de asemenea și magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj și o parcare (gratuit). Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Pentru comunicare sau pentru desfășurarea activităților de afaceri se poate pune la dispoziție un fax.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. Camerele au un pat „King size”. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. În plus, există un telefon și un televizor. În baia dotată cu un duș și o cădiță pentru bebeluși există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 3 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între volei de plajă și baschet. Datorită unor sporturi ca aerobic în apă, și, contra cost, windsurfing, iahting și scufundări subacvatice, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți în mediul lor. În satul de vacanță cu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și pilates, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Complexul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună și un hamam, și, contra unei taxe suplimentare - un spa, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 4 restaurante pentru nefumători. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, meniuri pentru copii și alimente bio. Mâncarea pentru bebeluși (la cerere) contribuie la starea de bine a celor mici. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.

Harta