schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Complexul Club Mega Saray, construit in anul 1992, ocupa o suprafata totala de 120 000 m2, cele 591 de camera fiind distribuite in 2 cladiri cu 3 si 4 nivele Main Building, 5 Club Building cu 2-3 nivele si 5 Deluxe Building cu 5 nivele.

Hotelul pune la dispozitie si camera tip Swim Up. Ultima renovare a avut loc in anul 2010

. La Club Mega Saray, oaspetii se pot bucura de plaja cu nisip privata, de un debarcader sau de una din cele 5 piscine in aer liber, 3 tobogane de apa si facilitati de spa. Oaspetii pot opta pentru unul din cele 6 restaurante à la carte care servesc preparate din bucataria chineza, italiana, mexicana si otomana, precum si fructe de mare.

Hotelul dispune de un centru de fitness, un centru de wellness si spa cu sauna, baie turceasca si facilitati de masaj. Oaspetii au la dispozitie 16 terenuri de tenis si o piscina interioara.

Website

https://www.clubmegasaray.com/club-mega-saray-hotel-gallery

Localizare

Situat la 29 km de aeroportul Antalya, la 35 km de centrul orasului Antalya, la 7 km de localitatea Kadriye, pe malul marii. Centrul orasului Belek este la 9 km de proprietate.

Descriere

Amplasat pe malul marii, Club Mega Saray ofera oaspetilor sai o senzatie de confort si liniste in acelasi timp, gratie arhitecturii sale in armonie cu natura.

 

Harta