schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: hotelul este situat in apropiere de Lara Halk Plaji si la 2,7 km de Aeroport Antalya. Facilitati hotel: 3 piscine, acces imediat la plaja, camere de familie, WiFi gratuit inclus, transfer de la si/sau la aeroport, spa si centru de wellness, parcare gratuita, sala de fitness, bar, zona de plaja privata. Dotari camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. Important de stiut: descrierea hotelului are caracter pur informativ. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului sau Fact sheet-ul acestuia.
Plaja

Larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

Facilitati camere

Hotelul are 330 de camere repartizate astfel: 262 camere cu 2 paturi, cu sau fara aer conditionat; 38 de apartamente care au living si dormitor si 30 de camere pentru 1 sau 2 persoane cu pat matrimonial. Camerele si apartamentele sunt dotate cu televizor, minibar si telefon, iar unele apartamente au aer conditionat.

Facilitati hotel

Hotelul Doina pune la dispozitia turistilor: restaurant – 600 locuri, bar, magazine, sala de jocuri si internet, mese de billiard, de ping pong, jocuri electronice pentru copii, servicii de masaj de intretinere si general. Nu este permis accesul cu animale de companie.

Localizare

Hotelul Doina este situat la intrarea in statiunea Mamaia.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 415 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers