schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in centrul orasului Antalya, Club Falcon are o plajă privată, piscine si o grădină cu gazon, cu vedere la Marea Mediterană. Oaspetii au la dispozitie o baie turcească traditională, saună si terenuri de tenis.

Toate camerele au podea cu parchet si balcon cu vedere panoramică. Acestea oferă aer conditionat, minibar si TV prin satelit. Baia privată are uscător de păr.

Hotelul all inclusive Club Falcon oferă optiuni à la carte la restaurantul Panaroma, care serveste preparate din bucătăria turcească si internatională atat in interior, cat si in aer liber. Oaspetii pot savura băuturi la barul umbrit de la piscină.

Oaspetii se pot bucura de un masaj de relaxare sau pot beneficia de centrul de fitness. Hotelul are o piscină in aer liber cu tobogane, precum si un teren de tenis. Accesul la internet WiFi este gratuit in zonele publice, iar in camere este disponibil la un cost suplimentar.

Cartierul istoric Kaleiçi din Antalya se află la doar 5 km de hotel, iar Aeroportul International Antalya este la 17 km. Hotelul are receptie cu program nonstop si depozit de bagaje.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 415 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers