schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Club Hotel Felicia Village se găsește in Kızılot, la 4 minute de mers pe jos de Plaja publică din Kızılot, și oferă o piscină in aer liber sezonieră, un centru de fitness, o grădină și parcare privată gratuită. Printre diversele facilități disponibile la proprietate se numără un lounge comun, o terasă și un bar. Proprietatea pune la dispoziție o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, un club pentru copii și WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Unitățile au climatizare, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, un minibar, un ibric electric, un duș, articole de toaletă gratuite și un dulap pentru haine. La acest complex, toate camerele includ lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții cazați la Club Hotel Felicia Village au la dispoziție un mic dejun tip bufet. Club Hotel Felicia Village are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria italiană, mediteraneană și internatională. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, fără lactate și halal.

Oaspeții cazați la acest complex au la dispoziție o saună și un hamam. La Club Hotel Felicia Village puteți juca tenis de masă, darts și tenis și aveți la dispoziție inchiriere de mașini.

Club Hotel Felicia Village se află la 25 km de Tarihi Alarahan și la 27 km de Canionul Verde. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipasa-Alanya, situat la 87 km de acest complex.

Harta