schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Cleopatra Sidi Heneish se află in Marsa Matruh, la 5 minute de mers pe jos de Plaja Al Awam, și pune la dispoziție o piscină in aer liber, un centru de fitness, o grădină și parcare privată gratuită. Printre facilitățile disponibile la această proprietate se numără un restaurant, room-service și o recepție deschisă nonstop, precum și WiFi gratuit.

Oaspeții pot savura băuturi la bar. La acest complex, fiecare cameră include balcon. Camerele de la Cleopatra Sidi Heneish au o baie proprie cu cadă și articole de toaletă gratuite. Anumite camere oferă și o vedere la mare. Camerele sunt dotate cu climatizare, cutie de valori și televizor cu ecran plat.

La Cleopatra Sidi Heneish este disponibil zilnic un mic dejun tip bufet sau halal. Acest complex pune la dispoziție o terasă. Cleopatra Sidi Heneish se află la 6 minute de mers pe jos de Plaja Marsa Matrouh și la mai puțin de 1 km de Plaja Ledo. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul internațional Mersa Matruh, situat la 43 km de Cleopatra Sidi Heneish.

 

Harta