schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Chania Flair Boutique Hotel, Tapestry Collection by Hilton se află in Chania, la cațiva pași de Plaja Nea Chora, și oferă un centru de fitness, un lounge comun, o terasă și parcare privată gratuită. Proprietatea oferă un restaurant, precum și un bar, o saună și o cadă cu hidromasaj. Proprietatea are o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, room-service și WiFi gratuit in proprietate.

La acest hotel, fiecare cameră are birou. Toate unitățile sunt dotate cu climatizare, cutie de valori și televizor cu ecran plat.

La proprietate este disponibilă in fiecare zi un mic dejun vegetarian, vegan sau fără gluten.

Oaspeții pot să se relaxeze la centrul spa și de wellness, să organizeze excursii apeland la biroul de turism sau să inchirieze o mașină pentru a explora imprejurimile. Zona este populară pentru ciclism, iar acest hotel de 5 stele pune la dispoziție inchiriere de biciclete.

Printre punctele de atracție populare situate in apropiere de Chania Flair Boutique Hotel, Tapestry Collection by Hilton se numără Plaja Kladissos, Plaja Chryssi Akti și Cetatea Firkas. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Chania, situat la 14 km de Chania Flair Boutique Hotel, Tapestry Collection by Hilton.

Harta