schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Belek, la cațiva metri de plaja cu nisip. Stațiile mijloacelor locale de transport in comun se află chiar in fața ușii. Cel mai apropiat aeroport este Antalya (AYT), distanța este de aproximativ 40 de km.

Dotări

Clienții au la dispoziție 599 de camere de nefumători, 90 de Suite Junior, 16 suite și 180 de camere duble intr-o clădire principală cu 5 etaje și o clădire auxiliară cu 2 etaje. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilitățile mai cuprind și o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și in alte magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj sau in parcare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de ingrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un medic de la hotel.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Pentru a inlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, in spațiile de cazare există un frigider și un minifrigider. Telefonul, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. In cameră se găsesc și papuci de casă. In baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot inota cateva lungimi de bazin in una din cele 2 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adancime. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor in cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Sunt disponibile o terasă insorită, șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă un program de sport in aer liber cu tenis, boccia, volei de plajă, volei, baschet și tir cu arcul și contra cost partide de golf. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca plimbări cu scuterul acvatic și aqua-fitness, iar contra cost schi nautic, plimbări cu barca cu motor, hidrobicicletă, plimbări cu banana și canoe. Hotelul le oferă iubitorilor de sport și multe activități in interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, badminton, biliard, un joc de darts, yoga, gimnastică și aerobic. Unitatea de cazare oferă diverse terapii in zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam, un salon de infrumusețare și un solariu, precum și, in schimbul unei taxe suplimentare, terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar in restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune inalte pentru copii. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. La micul dejun, pranz și cină clienții se servesc la bufet sau aleg mancăruri din lista de bucate după propriul gust (la cină). La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mancare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor. Băuturile alcoolice și nealcoolice sunt gratuite pentru clienți.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

THE LAND OF LEGENDS - KINGDOM HOTEL

Belek, Antalya, Turcia

de la 1146 /pers

IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers

KEMPINSKI HOTEL THE DOME

Belek, Antalya, Turcia

de la 506.5 /pers