schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest hotel se află la Agia Pelagia, chiar pe plaja cu nisip.

Dotări

Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Diverse servicii și facilități sunt incluse in ofertă – room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și un medic de la hotel. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea hotelului.

Locul de cazare

In camere există o zonă de living și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camere dispun de un pat „King size” și de o canapea. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. De asemenea, o chicinetă cu un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai sunt disponibile in mod standard. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există acces la internet, un telefon și canale prin satelit. In cameră se găsesc și papuci de casă. In baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie.

Sport/divertisment

Locul de cazare oferă o serie de posibilități de a face sport și de petrecere a timpului liber. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness și un spa. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune restaurant à la carte și de un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun și cina garantează savori culinare zilnic. Sunt disponibile și mancăruri speciale, printre care feluri de mancare vegetariene.

Harta