schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in Reykjavík, la doar 2 minute de mers pe jos de strada comercială Laugavegur, Canopy by Hilton Reykjavik City Center oferă diverse facilități, inclusiv un centru de fitness și un bar. Hotelul se află la 500 de metri de centrul de concert și conferințe Harpa.

Fiecare cameră are design islandez minimalist și oferă aparat de cafea. Baia amenajată cu gresie și faianță include cabină de duș și articole de toaletă gratuite. Printre dotările standard se numără un birou sau o zonă de relaxare. Există WiFi gratuit.

La Canopy by Hilton Reykjavik este disponibil in fiecare dimineață un bufet de mic dejun. Restaurantul hotelului servește meniuri inspirate din bucătăria locală.

Centrul de fitness este deschis non-stop și include aparate de sport, greutăți și saltele de yoga, pentru antrenamente variate.

Hotelul se află la aproximativ 6 minute de mers pe jos de biserica Hallgrímskirkja, iar clădirea Parlamentului și lacul urban Tjornin sunt la 10 minute de mers pe jos. Piața Lækjartorg este la 350 de metri de hotel.

Harta