schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Construit in 2013, Bold Hotel München Gies oferă camere moderne, cu WiFi gratuit. Oaspeții pot să se relaxeze pe terasă și in lounge/bar, iar centrul orașului München este la 15 minute de mers cu mijloacele de transport locale.

Camerele de la Bold Hotel München Giesing au decor modern, podea din lemn masiv și pat dublu mare (160 cm x 200 cm). De asemenea, acestea TV cu ecran plat și baie proprie cu incălzire prin pardoseală.

Unele camere au chicinetă mică, dotată cu frigider, unde oaspeții iși pot pregăti mesele. La 100 de metri există un supermarket, iar hotelul oferă mie dejun tip bufet la un cost suplimentar.

In timpul zilei, oaspeții pot vizita multe puncte de atracție populară din München, cum ar fi Frauenkirche și Marienplatz. Bold Hotel München Giesing este situat la doar 11 km de centrul de expoziții din München.

Gara și stația de autobuz München-Giesing, cu legături către centrul orașului, se află la 5 minute de mers pe jos. Tramvaiul 17 oprește in stația Chiemgaustrasse, aflată la 400 de metri și oferă legături către punctele de atracție ale orașului. Autostrada A8 este la 5 minute de mers cu mașina.

Harta