schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Copacabana Palace elegant de 5 stele, A Belmond Hotel, Rio de Janeiro oferă camere luxoase cu băi cu marmură și vedere panoramică la ocean, situat pe malul mării Copacabana din Rio de Janeiro. Serviciile includ un spa de wellness și 3 restaurante gastronomice.

Camerele spațioase de la Copacabana Palace, A Belmond Hotel, Rio de Janeiro sunt decorate individual, cu mobilier de epocă englezesc și opere de artă originale. Toate oferă paturi king-size, acces gratuit la internet și o pereche gratuită de șlapi Havaianas. Unele includ balcoane private cu vedere panoramică la oraș sau ocean.

Oaspeții se pot bucura de un mic dejun zilnic servit la restaurantul Pérgula, care oferă, de asemenea, specialități braziliene și delicatese din fructe de mare proaspete. Micul dejun poate fi servit și in cameră și se aplică taxe suplimentare.

Mancăruri italiene de top sunt servite in restaurantul Cipriani, iar o selecție de băuturi sunt disponibile la Copacabana Piano Bar. Noul restaurant MEE oferă preparate din bucătăria pan-asiatică și o selecție mare de sake japonez.

Harta