schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Bella Beach este un hotel select ce oferă tot confortul necesar unui sejur de 5 stele, multiple posibilități de relaxare, servicii și facilități complexe. Hotelul Bella Beach 5* este situat pe plaja in statiunea Anissaras, langa statiunea Hersonissos. Turistii care vor alege acest hotel vor avea parte de o vacanta perfecta, deoarce beneficiaza de toate serviciile necesare in cadrul resortului. Hotelul ofera facilitati precum: plaja privata cu umbrele si sezlonguri gratuite; piscina exterioara cu apa dulce, amenajata cu sezlonguri si umbrele, Wellness club, activitati pentru copii, acces internet WiFi gratuit, animatie in fiecare seara Alte facilitati pre care le ofera acest hotel sunt:2 restaurante (principal Pergola si a la carte mediteranean Olive Tree), bar pe plaja Oasis, lobby bar Azalia, bar la piscina Rotonda. Deasemenea exista facilitati precum: plaja cu nisip, piscina exterioara cu apa dulce, piscina interioara, sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja, prosoape de plaja (gratuit), Welness Spa (contra cost, jacuzzi, sauna, hammam, masaj, manichiura, salon), loc de joaca pentru copii si miniclub, 2 terenuri de tenis, sah gigant, baschet, minigolf, minifotbal, volei pe plaja, biliard, tenis de masa, bridge, sala de fitness. Camerele au baie cu dus sau cada, aer conditionat, uscator de par, telefon, frigider, seif (contra cost), radio, TV satelit, DVD player, balcon sau terasa.
Activitati

Cei mai activi au la dispozitie fitness, teren de tenis, mini golf, tenis de masa, volei pe plaja, centru de sporturi acvatice in apropiere.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://www.elysium.gr) si a fact sheet-ului!

 

Localizare

Hotelul Elysium Hotel & Spa se bucura de o localizare pe plaja in apropiere de izvoarele din Kalithea, la 9 km de orasul Rhodos si la doar 4 km de Faliraki. Plaja din fata hotelului se intinde pe o lungime de 400 m.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia clientilor o serie de facilitati precum: 3 piscine in aer liber, piscina pentru copii, plaja cu nisip amenajata cu sezlonguri si umbrele, Spa, restaurante si baruri, animatie, magazine.

Facilitati camere

Este un hotel de lux alcatuit din 3 anexe construite in stil modern. Camerele hotelului sunt spatioase si luxoase cu un design modern si mobila eleganta, oferind o vedere spectaculoasa la mare sau la gradina. Camerele sunt dotate cu paturi twin sau un pat queen size, televizor, telefon, uscator de par, balcon.

Harta