schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 
Atentie: Este necesar pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei).

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Facilitati

800 m² de piscine cu apa dulce incalzite si pe timpul iernii va asteapta la o relaxare de proportii.

Hotelul dispune de o plaja privata cu sezlonguri si umbrele dar si un ponton generos pentru plimbarile de seara.

Oaspeţii pot lua cina la lumina lumânărilor în localul Bordiehns, care serveşte preparate culinare din bucătăria orientală de tip fusion. De asemenea, există 1 bar la piscină, oferind o selecţie de sortimente de îngheţată, şi alte 5 baruri care servesc gustări uşoare şi băuturi. Seara puteti asista la spectacolele organizate de echipa internationala de animatia cu show-uri live si programe artistice.

La spatiile de agrement regasiti un teren de tenis, aerobic in aer liber, snorkeling, mese de biliard si mese de ping-pong.

Descriere

Bel Air Azur Resort dispune 215 camere moderne  cu vedere la zona piscinei, TV prin satelit, masuta de cafea cu scaune din rachita si uscator de par.

Ambianta placuta si linistita a hotelului se imbina cu serviciile calde si atente pentru a va oferi o experinta de neuitat doar pentru adulti.

Localizare

Hotelul Bel Air Azur de 4 stele, este situat la doar 7 km de aeroportul din Hurghada si la 3 km de centrul orasului Hurghada, ofera o experienta de vacanta linistitoare si relaxata prin atentia blanda a personalului si dedicatia lor de a raspunde nevoilor dumneavoastra non-stop.

Harta