schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Bayou Villas, cu o suprafață generoasă de 25.000 m², este o oază de frumusețe situată în inima regiunii mediteraneene. Ansamblul este alcătuit din 24 de vile private, fiecare având un caracter distinct în cele 4 tipuri diferite. Oferind o experiență unică, Bayou Villas vă invită la o vacanță izolată, unde fiecare vilă dispune de o grădină privată și două piscine, creând un cadru relaxant și intim pentru o ședere de neuitat.
Facilități camere

Toate camerele hotelului au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie, zonă de luat masa, cutie de valori și baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Facilități hotel

Hotelul pune la dispoziție opțiuni de cazare ce includ o piscină în aer liber, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o frumoasă grădină.
Cu facilități precum un club pentru copii, restaurant, parc acvatic și terasă, această proprietate vă întâmpină cordial.
Oaspeții beneficiază de servicii excelente, inclusiv o recepție deschisă nonstop, transferuri de la/la aeroport, room service și acces WiFi gratuit în întreaga proprietate.
Micul dejun zilnic aduce la alegere opțiuni à la carte, continentale sau halal.

Localizare

Localizat în Antalya, la doar 2 kilometri de plaja Lara Halk, Bayou Villas-Ultra All Inclusive se află la 16 kilometri de Poarta lui Hadrian și Turnul cu Ceas din Antalya.
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la doar 5 kilometri distanță de hotel.

Descriere hotel

Bayou Villas, cu o suprafață generoasă de 25.000 m², este o oază de frumusețe situată în inima regiunii mediteraneene.
Ansamblul este alcătuit din 24 de vile private, fiecare având un caracter distinct în cele 4 tipuri diferite.
Oferind o experiență unică, Bayou Villas vă invită la o vacanță izolată, unde fiecare vilă dispune de o grădină privată și două piscine, creând un cadru relaxant și intim pentru o ședere de neuitat.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 415 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers