schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Website

https://www.barutkemer.com/en/gallery

Localizare

Situat în Kemer, la 1,8 km de plaja Ayisigi.

Kemer Barut Collection - Ultra All se afla la 1,7 km de portul de agrement Kemer, iar Moonlight Park este la 1,8 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la 40 km de proprietate.


 

Descriere

Oras, tara, plaja, munti – aceasta statiune din sud-vestul Turciei are un pic de toate. In centru sunt buticuri, bazaruri si baruri, impreuna cu un port sic, ancorat cu iahturi de jet setters.

Facilitati hotel

Kemer Barut Collection - Ultra All Inclusive ofera cazare cu un restaurant, parcare privata gratuita, un centru de fitness si un bar. Oferind un club pentru copii, aceasta proprietate ofera oaspetilor si un parc acvatic. Unitatea de cazare ofera o receptie deschisa nonstop, room service si schimb valutar pentru oaspeti.

Hotelul va pune la dispozitie oaspetilor camere cu aer conditionat, birou, ceainic, minibar, cutie de valori, TV cu ecran plat, balcon si baie privata cu dus. Toate camerele de la Kemer Barut Collection - Ultra sunt dotate cu lenjerie de pat si prosoape.

Oaspetii unitatii de cazare se pot bucura de un mic dejun tip bufet.

Kemer Barut Collection - Ultra All Inclusive ofera cazare de 5 stele, cu sauna si loc de joaca pentru copii. Puteti juca tenis de masa, darts si tenis la hotel, iar inchirieri auto sunt disponibile.

 

Harta