schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE

Barut B Suites 4* este localizat pe coasta Marii Mediterane, la numai 8 km de orasul antic Side si 9 km de Ruinele Templului lui Apollo. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Antalya, la 50 km.

FACILITATI

Plaja si Piscina: Plaja privata - 5 minute de mers pe jos. Piscina exterioara, piscina pentru copii.
Club pentru Copii: doua cluburi pentru copii, Bary Star (0 - 3 ani) si Mini Club (4 - 12 ani). Personal specializat si dotari corespunzatoare. Loc de joaca exterior si interior, sala de film.
Spa: masaj, tratamente faciale si corporale
Activitati sportive: sala de fitness, cursuri de aerobic si step aerobic. Teren de tenis, mese de biliard.
Divertisment: spectacole live si evenimente
Sala de conferinte dotata corespunzator
Alte servicii: parcare privata (gratuit), salon de coafura si frizerie, supermarket, servicii medicale

RESTAURANT

Restaurante: Palmiye Restaurant, Terrace & Grill Restaurant, Beach Club
Baruri: Lime Bar, Coffee Shop, Ice Cream And Vitamin Bar, Beach Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon mobilat, A.C., televizor, WiFi, minibar, seif, telefon, ceai si cafea si baie dotata cu uscator de par si prosoape pentru plaja/piscina.
JUNIOR SUITE (40 m2) - un pat dublu/doua paturi single, canapea modulara. Chicineta dotata cu: aragaz, fierbator, cuptor cu microunde, toaster, frigider. Poate gazdui maxim 3 persoane.
SUITE (45 m2) - dormitor cu un pat dublu/doua paturi single, living cu 2 canapele modulare. Chicineta dotata cu: aragaz, fierbator, cuptor cu microunde, toaster, frigider. Poate gazdui maxim 4 persoane.
GRAND SUITE (53 m2) - dormitor cu un pat dublu, alt dormitor cu un pat single si un pat suraetajat, living cu canapea modulara. Chicineta dotata cu: aragaz, fierbator, cuptor cu microunde, toaster, frigider. Poate gazdui maxim 6 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta