schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este localizat in statiunea Lara, la 15 km de aeroportul din Antalya si la 17 km de centrul orasului. Acest hotel se afla pe malul marii si pe malul marii si a fost construit in anul 2009 intinzandu-se pe o suprafata totala - 57 000 m2. Facilitati hotel: Oaspetii acestui hotel vor dispune de facilitati : restaurant principal , 3 restaurante a la carte (turcesc, italian, mexican – rezervare prealabila, contra cost), 6 baruri, 4 piscine exterioare, piscina interioara (cu incalzirea in perioada de iarna), 3 tobogane acvatice, cinema, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica, 5 sali de conferinte, internet WiFi (pe intreg teritoriul, gratuit).Alte servicii si facilitati:baie turceasca, sauna, baie de aburi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobi, volei pe plaja, baschet, minifotbal, 3 terenuri de tenis cu suprafata acrilica, tenis de masa, darts, sporturi nautice fara motor, program de animatie, muzica live, discoteca. Facilitati camere: Camerele acestui hotel sunt frumos decorate si utilate cu facilitati precum: baie cu cada sau dus, foehn, aer conditionat centralizat, televizor, fierbator (set de ceai si cafea), telefon, minibar, seif (gratuit), balcon sau balcon frantuzesc. Facilitati pentru copii: Cei mici vor dispune de : piscina, loc de joaca si miniclub (4-12 ani).
Localizare

Hotelul Baia Lara este situat in statiunea Lara, la o distanta de 17 km fata de Antalya si 15 km de aeroport, pe plaja.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu mocheta, baie privata cu uscator de par, telefon, seif (gratuit), minibar reumplut zilnic cu apa, racoritoare si bere (gratuit), TV LCD cu satelit, balcon sau terasa.

Facilitati hotel

Restaurant principal interior si exterior (capacitate 800 persoane), 4 restaurante A`La Carte pescaresc, italian, mexican (cu plata), discoteca, sala de conferinte, magazine, asistenta medicala, telefon / fax, spalatorie si curatatorie, room service, coafor, internet cafe, centru de imfrumusetare si SPA - activitati cu plata,fitness, hamam, sauna, jacuzzi, teren de tenis, baschet, volei pe plaja ping pong, darts, sporturi de apa care nu necesita carburanti, mini club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 04 - 12 ani, aerobic, parcare, wireless internet in zona receptiei - activitati gratuite.

Sporturile de apa care necesita carburanti, nocturna, bowling, biliard, jocurile electronice, masajul, tratamentele, centrul SPA sunt cu plata.

Hotelul dispune de echipa pentru animatie.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 415 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers