schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situate pe plaja Bavaro din Punta Cana, Bahia Principe Grand Bavaro - All Inclusive pune la dispoziție 2 piscine in aer liber, 7 restaurante și un centru de wellness și spa. Accesul la internet WiFi este gratuit.

Toate suitele sunt bine utilate si au aer conditionat, balcon si terasă. Zona de luat masa este prevăzută cu frigider și aparat de cafea. Baia privată este dotată cu o cadă spa, articole de toaletă gratuite si uscător de păr. Oaspeții au la dispoziție un minibar si o zonă de relaxare. Suitele oferă vedere la grădină si la zonele din jurul piscinelor.

Bahia Principe Grand Bavaro - All Inclusive oferă o gamă variată de opțiuni de luat masa, 13 baruri, un teren de tenis, personal de divertisment, un club de noapte și facilități pentru practicarea de sporturi nautice. La proprietate si in imprejurimi puteți desfășura o varietate de activități, printre care scufundări, windsurfing si snorkelling. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Hotelul este situat la 24,5 km de clubul de golf La Cana, la 25,3 km de lagunele cu apă dulce si la 26,4 km de portul de agrement Cap Cana. Aeroportul International Punta Cana se află la 25 de minute de mers cu mașina.

Harta