schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Website

https://www.aydinbeyhotels.com.tr/en/kings-palace-spa/gallery

Facilitati hotel

Camerele, decorate elegant, sunt dotate cu aer conditionat, TV LCD si un minibar. Fiecare camera are un balcon privat, mobilat cu o masuta de cafea si 2 scaune. Unele au vedere la mare.

Cu optiuni de luat masa atat in interior cat si in aer liber, restaurantul hotelului ofera mic dejun, pranz si cina tip bufet. Puteti savura preparate culinare din bucataria turceasca si internationala. Restaurantele à la carte ofera preparate din bucataria turceasca si orientala, precum si fructe de mare. Exista, de asemenea, 5 baruri care servesc o varietate de bauturi alcoolice si nealcoolice, precum si o cafenea.

Centrul spa include o sauna si o baie turceasca. Puteti sa va relaxati, de asemenea, in cada cu hidromasaj.

Localizare

Situat direct pe plaja de nisip cu panta usoara. Centrul orasului Sides este la doar 15 km de hotel, iar aeroportul este la 60 km. Timp de transfer: aprox. 70 de minute.

Descriere

Situat intr-o locatie directa pe plaja si nu departe de centrul orasului. Numeroase restaurante à la carte ofera o varietate culinara. O gama larga de facilitati de wellness si un program variat de divertisment asigura multa distractie si relaxare.

 

Harta