schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Authentic Hanoi Boutique este situat in cartierul vechi, la doar 2 minute de mers pe jos de Lacul Hoan Kiem și strada pietonală din Hanoi. Toate camerele sunt izolate fonic și oferă WiFi gratuit. Hotelul are un restaurant.

Authentic Hanoi Boutique Hotel se află la 12 minute de mers pe jos de Piața Dong Xuan și Templul Literaturii. Gara din Hanoi este la 3 km de hotel. Mausoleul Ho Chi Minh și Pagoda cu un pilon sunt la 3,5 km. Aeroportul Internațional Noi Bai este la 37 km.

Camerele moderne sunt dotate cu facilități pentru prepararea de ceai/cafea, TV prin satelit și seif personal. Anumite camere au vedere la raul Roșu, lacul Hoan Kiem sau la oraș. Sunt oferite articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.

Oaspeții se pot antrena in centrul de fitness sau pot inchiria o mașină pentru a explora orașul. Serviciile de schimb valutar și de bilete sunt disponibile la biroul de turism. Hotelul are un bancomat pentru confort.

Restaurantul Authentic Hanoi servește micul dejun, in timp ce o selecție de mancăruri vietnameze pot fi savurate la Restaurantul Authentic Panorama.

Harta