schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati hotel

Serviciu de recepție 24 de ore, Serviciu de bar nonstop, Serviciu de concierge, Wifi, Schimb valutar, Televizor, Serviciu zilnic de curățenie în cameră, Seifuri, Serviciu telefonic la receptie, Aer condiționat, Bibliotecă Serviciu fier și masă de călcat.

 

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu pat dublu sau paturi twin, balcon pentru cei care doresc să arunce o privire asupra vieții locale de stradă sau în spate pentru un timp mai relaxant pe balconul ideal pentru a citi o carte. Unele camere duble pot găzdui un pat suplimentar sau un pătuț pentru un sejur de familie.

 

Localizare

Hotelul Astali este situat la numai 100 de metri de plaja din Rethymno și la 200 de metri de orașul vechi.

Situat în centrul orașului este locația ideală din care vă puteți începe ziua explorând fascinantul oraș Rethymno. O plimbare de cinci minute vă va duce la malul mării și la plaja lungă de nisip din Rethymno. Se află la câțiva pași de piața principală, cu toate magazinele de îmbrăcăminte și suveniruri, precum și de supermarketuri și chioșcuri de ziare. Pe malul mării există numeroase baruri, cafenele și restaurante, atât din bucătăria tradițională, cât și internațională.

 

Harta