schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



www.armashotels.com

Localizare: Hotelul se afla in centrul statiunii Kemer, la 55km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 216 camere: camere standard (24mp, un dormitor, o baie, max 3+1pax), camere economy (18mp, un dormitor, o baie, max 2pax), camere family (28mp, un dormitor spatios, o baie, max 3+1pax) si doua camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au baie privata cu dus si uscato de par, aer conditionat split, telefon direct, mini bar (numai apa), safe box (contra cost), parchet laminat (camerele economy au gresie), TV prin satelit si canale de muzica, balcony (cateva camere sunt fara balcon).

Servicii: Ultra all inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari dimineata si dupa amiaza, ceai si cafea, gustari tarzii, toate bauturile locale si unele standard de import alcoolice si racoritoare pana la ora 01.00, mancare si bauturi racoritoare locale la barul de la plaja intre orele 10.00 – 17.00, restaurant A’la Carte cu rezervbare in avans si o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturile premum de import, toate bauturile imbuteliate, sucurile naturale de fructe, cafeaua turceasca si expresso, narghileaua, room service.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurant Ottoman A’la Carte cu preparate turcesti, bar in lobby, la piscina si la plaja. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, internet, magazine, coafor, rent a car. Conexiunea la internet WI-FI este contra cost.

Plaja: Plaja privata de pietris, la 400m de hotel. Sezlonguri, umbrele si prosoape la piscina si la plaja gratuite. Exista transfer gratuit catre plaja in timpul zilei.

Sport si divertisment: piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, baie turceasca, sauna, centru fitness, volei pe plaja, tenis de masa. Contra cost: spoturi nautice, masaj, sala de jocuri.
Programe de divertisment in timpul zilei, competitii pentru adulti si copii, seara spectacole. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 – 12 ani.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KARMIR RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 253 /pers

DAIMA BIZ HOTEL

Kemer, Antalya, Turcia

de la 213 /pers

FAME RESIDENCE KEMER & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 159.5 /pers