schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat in statiunea Kemer, la 55 km de aeroportul din Antalya si la 1 km de centrul orasului Kemer. Renovat in 2013, acest hotel ofera cazare in cladirea principala de 5 nivele si in 2 cladiri Anex Building cu 4 nivele (peste drum de cladirea principala, accesul se face prin pasaj subteran). Facilitati hotel:Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine si un restaurant a la carte cu specific pescaresc. Plaja este in imediata apropiere a hotelului si este o plaja dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Turistii se pot relaxa la sauna sau pot face diferite activitati sportive. Facilitati camere: Camerele sunt dotate standard cu aer conditionat, televizor, telefon, minibar si seif (contra cost).
IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KARMIR RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 253 /pers

DAIMA BIZ HOTEL

Kemer, Antalya, Turcia

de la 213 /pers

FAME RESIDENCE KEMER & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 159.5 /pers