schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest hotel se află la nu mai mult de 50 de metri de plajă, într-o zonă centrală în Rethymnon.

Dotări

Într-o clădire principală cu 9 etaje și 3 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 70 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Printre facilitățile hotelului se numără o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o bibliotecă. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax. O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. În chicinetă se află un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

Piscina exterioară se potrivește perfect pentru odihnă activă sau antrenament acvatic regulat. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile și umbrelele de pe terasa însorită contribuie la o vacanță perfectă. Locul de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aqua-fitness. Ca activități sportive în unitatea de cazare, clienților le stau la dispoziție biliard și contra cost o sală de fitness. Hotelul propune diverse oferte în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, o baie de aburi, terapii prin masaj și un solariu. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Harta