schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Arcanus Hotels Trendline Side se găsește in Antalya, la 6 minute de mers pe jos de Plaja publică din Side, și oferă o piscină in aer liber sezonieră, un centru de fitness, un bar și parcare privată gratuită. Printre facilitățile disponibile la această proprietate se numără un restaurant, un club pentru copii și room-service, precum și WiFi gratuit in intreaga proprietate. Proprietatea pune la dispoziție o saună, divertisment de seară și o recepție deschisă nonstop.

Unitățile de la acest hotel au televizor cu ecran plat și cutie de valori. Baia proprie oferă un duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. La Arcanus Hotels Trendline Side, camerele sunt echipate cu climatizare și o baie proprie.

La Arcanus Hotels Trendline Side este disponibil in fiecare zi un mic dejun tip bufet. Acest hotel oferă un hamam. La acest hotel de 5 stele puteți juca tenis de masă și darts.

Arcanus Hotels Trendline Side se află la 16 minute de mers pe jos de Plaja publică din Çolaklı și la 2,1 km de Plaja publică din Evrenseki. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la 61 km de Arcanus Hotels Trendline Side.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

ROYAL ALHAMBRA PALACE

Side, Antalya, Turcia

de la 311.5 /pers

TUI MAGIC LIFE JACARANDA

Side, Antalya, Turcia

de la 242 /pers

LYKIA WORLD & LINKS GOLF ANTALYA

Side, Antalya, Turcia

de la 258 /pers