schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Resortul este pozitionat intr-o zona linistita si inconjurata de o padure. Centrul orasului este la doar aproximativ 5 km de hotel, plaja proprie cu nisip/pietris a hotelului este situata direct la hotel.

Descriere

Hotelul este amplasat in mijlocul pinilor batrani, direct pe plaja cu nisip/pietris a hotelului. Destinat tuturor tipurilor de clienti, atat pentru cupluri cat si pentru familii cu copii.

Website

https://arcanushotels.com/en/layover

Facilitati hotel

Situat pe malul marii, Arcanus Side Resort ofera o plaja privata cu sezlonguri si umbrele de soare gratuite si un debarcader. Complexul ofera 2 piscine in aer liber, tobogane cu apa, piscina interioara, centru de fitness, teren de tenis si facilitati de spa.

Camerele de la Arcanus Side Resort sunt decorate modern si includ TV cu ecran plat, aer conditionat si minibar. Fiecare camera ofera un balcon cu vedere la mare sau la gradina.

Optiunile de luat masa includ restaurante à la carte si tip bufet. Oaspetii pot lua masa pe terasa cu vedere la mare. Barurile ofera o varietate de bauturi alcoolice si fara alcool.

Centrul orasului Side este la 5 km de complex. Aeroportul din Antalya este la 75 km.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

ROYAL ALHAMBRA PALACE

Side, Antalya, Turcia

de la 311.5 /pers

TUI MAGIC LIFE JACARANDA

Side, Antalya, Turcia

de la 242 /pers

LYKIA WORLD & LINKS GOLF ANTALYA

Side, Antalya, Turcia

de la 258 /pers