schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Pentru turiști de la plajă, turiști activi și turiști care fac sport și familii, hotelul ecologic este un bun punct de plecare pentru a descoperi mai îndeaproape Rethymnon: complexul de bungalouri se află în centru, în imediata apropiere a plajei, cu diverse posibilități de petrecere a timpului liber în zonă. La doar câțiva metri distanță de locul de cazare se află diverse restaurante, baruri și magazine.

Dotări

Pe lângă 45 de bungalouri și 10 vile/case, clienții pot să aleagă și din 518 camere, 35 de Suite Junior, 5 suite, 16 camere single și 334 de camere duble. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Clienții complexului primesc o băutură de bun venit. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există 5 lifturi și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere și contra cost, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, serviciile unui valet și un medic de la hotel. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete. În spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un proiector, un fax, un flipchart/markere și un copiator. Serviciul de conferințe oferă sprijin pentru tot ce privește organizarea de evenimente.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Clienții vor găsi un cadou de bun venit. De pe balconul sau terasa privată ce se găsesc în camere, clienții pot să se relaxeze de minune și să se bucure de priveliștea spre mare. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu, de un pat „Queen size” sau de o canapea. Există dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. În plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul, CD player-ul, DVD player-ul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Papuci de casă, cotidian și asortiment de perne sunt servicii speciale. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Locul de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 3 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Complexul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, boccia, volei de plajă, baschet și tir cu arcul, precum și cu plată - tenis și călărie. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum schi nautic, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu barca cu motor, plimbări cu banana, canoe, iahting, catamaran, caiac, scufundări subacvatice și aqua-fitness. În complexul cu o sală de fitness, tenis de masă, badminton, un joc de darts, yoga, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Locul de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, o saună, un salon de înfrumusețare și terapii anti-îmbătrânire, și, contra unei taxe suplimentare - terapii prin masaj și un tratament anticelulitic. Alți organizatori propun un tratament anticelulitic. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă și muzică live oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală pentru micul dejun, o cafenea și un lobby bar. Clienților le stau la dispoziție 3 restaurante (nefumători, zonă pentru fumători, bufet, à la carte, aer condiționat și scaun înalt pentru copii). Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Complexul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o paletă diversă de băuturi alcoolice și nealcoolice, precum și minibar. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene, meniuri pentru copii, alimente bio, mâncare fără lactoză și mâncare vegană. Mâncarea pentru bebeluși (la cerere) contribuie la starea de bine a celor mici. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Contra cost stau la dispoziție mărci internaționale.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Harta