schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Aflat la numai 300 de metri de gara centrală din München și de locul de desfășurare al festivalului Oktoberfest, acest hotel oferă apartamente moderne cu WiFi gratuit, o recepție deschisă nonstop și un centru de fitness.

Adagio München City asigură unități de cazare cu aer condiționat și ferestre izolate fonic, care se pot deschide. Zona de living are un spațiu de lucru dedicat și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Baia include un uscător de păr. In plus, proprietatea oferă o spălătorie, care poate fi utilizată de toți oaspeții.

Conexiunea WiFi și terminalul de internet sunt gratuite. Oaspetii pot pregăti mesele in bucătăria utilată complet, cu frigider, cuptor cu microunde, congelator, plite de gătit, masină de spălat vase si lucru de ceai/cafea. La un cost suplimentar se servește un mic dejun bogat tip bufet. In hol sunt disponibile distribuitoare automate de gustări și băuturi.

La mai puțin de 5 minute de mers pe jos puteți găsi cafenele, restaurant și stația de metrou Theresienwiese. Zona comercială Karlsplatz/Stachus este la 10 minute de mers pe jos. Aeroportul orasului München se află la 35 de minute de mers cu masină.

Harta