schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Adagio access München City Olympiapark oferă WiFi gratuit, o bucătărie complet utilată in fiecare apartament și un centru de fitness. Proprietatea se află la 10 minute cu transportul public de Olympiapark și BMW Welt.

Decorate in stil contemporan, apartamentele moderne sunt toate dotate cu TV, zonă de relaxare și zonă de luat masa. Fiecare are o baie privată cu duș.

La Adagio access München City Olympiapark, oaspeții pot pregăti mancăruri gătite de casă in bucătăria apartamentului, care include cuptor cu microunde, aragaz, ustensile de bucătărie și frigider. Produse alimentare sunt disponibile pentru cumpărare de la mini-marketul de la proprietate, iar proprietatea are și facilități de spălătorie.

Dacă doriți să vizitați imprejurimile, vizitați frumosul Palat Nymphenburg și faimosul parc Englischer Garten, cu grădina de bere Chinescher Turm.

Aeroportul München este situat la 30 de minute de mers cu mașina, iar centrul orașului München este la 20 de minute cu transportul public. Stația de metrou Oberwiesenfeld se află la numai 100 de metri de Adagio și deservește linia de metrou U3. Parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar.

Harta