schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Acces internet Wi-Fi în lobby și camere Activități de divertisment Recomandat pentru un sejur activ Oaspetii din unele camere beneficiază de sesiuni de masaj
Descriere hotel

Amon Hotel, a cărei denumire provine de la zeitatea Amon Ra din motologia egipteană este amplasat în stațiunea Belek, oferind oaspeților un concept unic inspirat din viața zeilor Seth (zeul întunericului) și Osiris (zeul luminii). Conceptul îmbină perfect cele două personalități ale zeităților, astfel hotelul beneficiază atât de activități divertisment dar și zone speciale pentru cei care doresc să își deschidă sufletul și să se bucure de fiecare moment al vieții

Principalele puncte de atracție

Acces internet Wi-Fi în lobby și camere Activități de divertisment Recomandat pentru un sejur activ Oaspetii din unele camere beneficiază de sesiuni de masaj

Regim de masă

Ultra All Inclusive Mic dejun, prânz şi cină tip bufet

Locatia

Hotelul este la aproximativ 7 km de stațiunea Belek, pe malul Mării Mediterane, la o distanţă de 25 km de aeroportul din Antalya şi la 39 km de centrul oraşului.

Soare si mare

Acces la plajă proprie cu nisip la 1450 m distanță Shuttle bus (între orele 08:00 - 19:00) 2 piscine exterioare și 2 acoperite Șezlonguri, umbrele și prosoape gratuite atât la plajă cât şi la piscină.

Restaurante si baruri

Restaurant principal tip bufet „Ba”, „Horus”, Snack Restaurant, Patiserie; Restaurante a la carte cu specific: „Aphrodisiac”, Floating Breakfast; Baruri: Lobby Bar, Service Bar, Pizzeria, Food Court Bar, Relax Bar.

Sport și relaxare

Tenis de masă, gimnastică, activitati sportive, program de animații, show-uri, muzică live, fotograf, închirieri auto, sporturi acvatice, SPA.

Facilități pentru copii

Hotel Adult Only 16+

Facilități gratuite

Tenis de masă, gimnastică, activitati sportive, program de animații, show-uri, muzică live.

Facilități contra cost

Asistență medicală, spălătorie, fotograf, închirieri auto, săli de conferință, sporturi acvatice, SPA.

Bine de stiut

Restaurantul principal pune la dispoziția clienților meniuri dietetice și pentru vegetarieni. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele cu dizabilități.

Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de 293 camere, distribuite astfel: Camere Standard – cca. 20 mp, pat dublu sau două paturi twin; Camere Relax – cca. 20 mp, pat dublu sau două paturi twin; Camere Legend VIP – cca. 22 mp, pat dublu și un pat twin; Camere Quad – cca. 22 mp, pat dublu și un pat supraetajat; Camere Red  – cca. 23 – 26 mp, pat dublu, acces direct la piscină; Camere pentru persoane cu dizabilități – cca. 20 mp, pat dublu sau două paturi twin. Dotări camere:  baie cu cadă / duș, uscător de păr, halate și papuci de baie, produse de igienă, aer condiționat, seif, mini-bar, TV, telefon, acces internet Wi-Fi, balcon/ terasă.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

THE LAND OF LEGENDS - KINGDOM HOTEL

Belek, Antalya, Turcia

de la 1146 /pers

IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers

KEMPINSKI HOTEL THE DOME

Belek, Antalya, Turcia

de la 506.5 /pers