schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Oferind acces la o plajă privată cu sezlonguri si umbrele de soare gratuite, acest hotel pune la dispoziție multe modalităti de relaxare aproape de centrul orasului Kemer.

Ambassador Plaza oferă camere, fie cu vedere la piscină, fie cu vedere la mare sau la munte și la grădină. Toate camerele au zonă de relaxare, baie separată cu articole de toaletă, precum si alte dotări cum ar fi aer conditionat, cutie de valori, TV prin satelit si facilităti pentru prepararea de ceai/cafea.

Proprietatea oferă spa, loc de joacă pentru copii, restaurant cu o capacitate de 450 de locuri, restaurant à la carte cu 130 de locuri, 4 baruri, cadă cu hidromasaj si piscină cu jet de apă, centru spa, 2 piscine cu sectiune pentru copii, tobogane de apă, cascade, grădină privată si camere cu activităti de interior.

Centrul orasului Kemer se află in apropiere si oferă oportunităti interesante de cumpărături, precum si o viată de noapte vibrantă. Aeroportul internațional Antalya este la 1 oră cu mașina, la 60 km de Ambassador Plaza.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KARMIR RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 253 /pers

DAIMA BIZ HOTEL

Kemer, Antalya, Turcia

de la 213 /pers

FAME RESIDENCE KEMER & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 159.5 /pers