schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Amarina Queen Resort & Aqua Park Marsa Alam se află pe malul mării in Marsa Alam și oferă cazare de 5 stele, o grădină, un lounge comun și un bar. Printre facilitățile disponibile la această proprietate se numără un restaurant, room-service și o recepție deschisă nonstop, precum și WiFi gratuit. Acest complex are o piscină in aer liber, un centru de fitness, karaoke și un club pentru copii.

Acest complex pune la dispoziția oaspeților camere cu aer condiționat, birou, ibric electric, un minibar, cutie de valori, televizor cu ecran plat, terasă și baie proprie cu duș. Baia proprie oferă o cadă, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. La Amarina Queen Resort & Aqua Park Marsa Alam, camerele sunt echipate cu lenjerie de pat și prosoape.

La Amarina Queen Resort & Aqua Park Marsa Alam este disponibil in fiecare dimineață un mic dejun tip bufet. Acest complex pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii. La Amarina Queen Resort & Aqua Park Marsa Alam puteți juca biliard, tenis de masă și darts și aveți la dispoziție inchiriere de mașini. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Marsa Alam, situat la 44 km de Amarina Queen Resort & Aqua Park Marsa Alam.

Harta