schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat in Soma Bay, pe plaja sa privată de nisip, la 55 km de aeroport si 60 de km de centrul Hurghadei. Facilitati hotel: 1 restaurant, 2 restaurante a la carte, 4 piscine (cu incalzire in perioada de iarna), 4 baruri, 7 tobogane parcare (gratuit), spalatorie (contra cost), coafor (contra cost), curatatorie (contra cost), magazine, medic la solicitare (contra cost). Facilitati camere: baie cu cada sau dus, aer conditionat, balcon sau terasa, mini-bar(contra cost), foehn, TV prin satelit, seif in camera gratuit.
Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 
Atentie: Este necesar pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei).

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Localizare

Hotelul este situat in Soma Bay, pe plaja sa privată de nisip, la 55 km de aeroport si 60 de km de centrul Hurghadei.

Facilități contra cost

Room service, minibar, servicii de spălătorie și curățătorie, baby sitting, cabinet medical și farmacie, salon infrumusețare, schimb valutar, internet cafe și magazine, yoga, billiard, tenis de masa, tenis de camp, sporturi nautice, centru de scufundari, jetty si snorkeling, sauna, masaj, baie cu aburi, jacuzzi, proceduri si tratamente spa.

Facilități hotel

 
Renovat 2019, piscine, restaurante și baruri, water park cu 7 tobogane, piscină pentru copii, mini water park, animație și locuri de joacă, wifi, șezlonguri și umbrele la piscină și la plajă, volei pe plaja, mini fotbal, programe de animație.

Facilități camere

Balcon sau terasă, aer condiționat, seif, minibar (contra cost),  baie cu cadă sau duș, tv satelit, o sticlă cu apă mineral zilnic.

 

Harta